Att skapa något själv

Alla människor är kreativa. Det är det viktigaste att komma ihåg när man går runt och tänker på att skapa något – eller går runt och tänker rent allmänt.

562204-photographerAtt vara kreativ handlar inte enbart om att man ska måla vackra tavlor eller skriva fängslande sångtexter. Det handlar om att kunna tänka ett steg till och att våga lyssna på sin inre röst. Att finna lösningar ur problem och att ha ett öga för en helhet. Att våga tänka med andra ord. Så, visst är vi alla kreativa människor. Annas skulle våra liv bli otroligt tråkiga och meningslösa. Men, nu ska vi inte prata om uppfinningar för att underlätta en jobbsituation eller liknande utan nu handlar det om att plocka fram skapandets kraft.

Våga var kreativ – börja med en bild

När vi vågar vara kreativa och tro på oss själva kan vi finna ett enormt lugn och välbehag. Men det handlar om att vi ska lyckas nå dit. Ett bra sätt att komma igång och inte bara låta allt rinna ut i sanden är att tro på sina verk och inte gömma undan dem. Låt säga att du älskar att ta bilder, varför inte ta tag i det och föreviga din bild på en canvas från JapanPhoto.se som du kan hänga på väggen eller varför inte ge bort i present. Och att göra detta är inte ens svår och du kan även designa dina fotoprodukter i 3 enkla steg:

  1. Ta dina bilder
  2. Ladda ner programmet och börja designa
  3. Vänta på din färdiga produkt som kommer i brevlådan!

Enkelt, och likadant är det när det kommer till att göra smycken eller måla tavlor – det handlar om att du ska skapa något som du sedan vågar visa upp.