Livemusik och fotografier

Finns det något bättre än att gå på konserter och festivaler och se sina favoritartister och band live? Nej antagligen inte. Vad som kanske är ännu bättre är dock att sommaren är här vilket innebär att festivaler och utomhuskonserter alldeles strax kommer dra igång. Självklart är det en hel del konserter även under vinterhalvåret men det blir aldrig riktigt samma sak som att sitta eller stå ute i gräset i den ljumna sommarluften och njuta av musik man älskar. Det är något otroligt romantiskt och vackert med livemusik i kombination med sol. Förutom musiken så är det dessutom väldigt kul att fotografera livespelningar och konserter eftersom ljusshower, scenkläder, instrument och en publik på tusentals personer gör sig så fantastiskt bra på bild. Man kan nästan inte få en dålig bild när motivet är så maffigt som det är under en konsert.

Med sådana bilder kan man sedan göra riktigt bra fotoböcker eller canvastavlor med sina favoritartister. Fotoböcker och canvastavlor gör dessutom fantastiskt bra presenter till nära och kära.

Hur glad skulle man inte själv bli om man fick en helt personligt utformad

•    Fotobok med sina favoritartister, sin familj eller sina vänner, fina bilder på sitt husdjur etcetera.
•    Vackra fotografier eller målningar, upptryckta på canvasdukar eller kapa.
•    T-shirts med personliga favoriter, idoler eller annat

Ja, när det gäller foton är möjligheterna oändliga. Men nu var det livemusik vi pratade om. Ett tips för att vara säker på att man får biljetter till de festivaler och konserter man vill gå på i sommar är att redan nu köpa både entre/konsertbiljetter samt biljetter till boende och flyg- eller tågresa. Om man tar Way Out West som exempel så brukar nämligen både de billigaste och bästa hotellen och resorna gå åt väldigt snabbt och för att inte behöva betala en förmögenhet för boendet så är det bra att vara ute i så god tid som möjligt.