Trådlösa lurar blir bästsäljare

Nu kan man äntligen lyssna på musik och annat ljudmaterial utan att vara hämmad av sladdar. De trådlösa hörlurarna har nämligen börjat säljas till ett pris som gör att de flesta har råd och de säljer nu bättre än hörlurarna med sladd.

965659-feeling-the-music

Enligt en rapport för USA var i juni intäkterna från trådlösa hörlurar för första gången större än för hörlurar med sladd, skriver 99mac. Med tanke på de här siffrorna är det kanske ingen dålig idé av Apple att till sin nästa Iphone-modell ta bort möjligheten att ha sina hörlurar i ett hörlursuttag. I USA i juni stod intäkterna för Bluetooth-hörlurar för 54 procent och de märken som varit mest framstående i försäljningen är Beats och LG. Något som hjälp försäljningen av de trådlösa hörlurarna är att priserna har gått ner. Under första halvan av 2016 sjönk priserna med hela fem procent jämfört med samma period året innan.

Trådlösa lurar säljer

De flesta som köpte trådlösa hörlurar under årets första halva gjorde det för ett pris under 50 dollar och detta visar att det inte alls behöver vara jättedyrt med ett par smarta trådlösa lurar. Det är inte bara i USA som man kan köpa dem till ett billigt pris, utan även här i Sverige. Många av de populära webbutikerna säljer hörlurar för den som inte har en enorm plånbok och den som letar billiga lurar bör först surfa in på fyndiq.se där man hittar det mesta och även billiga trådlösa hörlurar.

Har lång batteritid

Den som vill investera i ett par trådlösa hörlurar kanske funderar över hur länge batteriet i dem kommer att hålla. Det borde nämligen inte vara möjligt att lyssna hur länge som helst i ett par trådlösa lurar utan att ladda dem. Men de lurar som är riktigt bra, kommer faktiskt att ha en väldigt lång lyssningstid. I Café kan man läsa att exempelvis Marshall har släppt ett par trådlösa hörlurar som klarar hela 30 timmar på en laddning.